Warsztaty kulinarne "Z karpiem w smak"
Zapraszamy na bezpłatne warsztaty kulinarne "Z karpiem w smak". Poprowadzi je znany i lubiany Szef Kuchni Kamil Klekowski. Zdradzi on tajniki filetowania karpia i przyrządzania z niego niebanalnych potraw.
Zajęcia odbędą się 23 listopada o godz. 17.00 w sali widowiskowej TOK. Grupa warsztatowa może liczyć maksymalnie 20 uczestników. Decyduje kolejność zgłoszeń. Formularz znajduje się pod tym linkiem:
FORMULARZ ZGŁOSZENIA UCZESTNICTWA
Zgłoszeń można dokonywać tylko poprzez wypełnienie niniejszego formularza. Wiek uczestników: od 18 lat. Czas trwania warsztatów: około 4-5 godzin.
Warsztaty są bezpłatne, dofinansowane ze środków PO Rybactwo i Morze, w ramach projektu współpracy ze Stowarzyszeniem Lokalna Grupa Działania "Owocowy Szlak".
Uwaga!!! Wysłanie zgłoszenia nie gwarantuje uczestnictwa w lekcjach (decyduje kolejność zgłoszeń).
fot. Rybacka Lokalna Grupa Działania "Opolszczyzna"